trešdiena, 2017. gada 13. decembris

”Cycling against bullying” Polijā

Mūsu skola jau pirms tam ir piedalījusies Erasmus+ projektā “Cycling against bullying”. 2017.gada pavasarī mūsu skolas skolotāji un skolēni devās uz Itāliju. Rudenī mēs silti uzņēmām skolēnus un viņu skolotājus no Polijas, Itālijas, Grieķijas un Turcijas.
Mūsu ceļojums uz Poliju sākās 11. decembrī jau 4:30, kad visi tikāmies pie skolas. Pēc tam ar skolas autobusu devāmies uz lidostu. Vispirms lidojām uz Vācijas pilsētu Frankfurti. Uzreiz pēc tam sēdāmies nākamajā lidmašīnā un devāmies uz Polijas pilsētu Krakovu. Lidostā mūs ar autobusu sagaidīja poļu skolotāji. Pēc 2 stundu brauciena mēs un Turcijas pārstāvji nonācām skaistajā un kalnainajā pilsētā Żywiec. Vispirms varējām izjāt ar zirgu un izmēğināt lāzerieročus. Vietējie skolēni mums parādīja praugdemonstrējumus cīņu mākslās. Pēc pusdienām braucām uz projekta partnerskolu. Tur mūs sagaidīja viesğimenes. Pārējo vakara daļu mēs pavadījām kopā ar tām.
Otrajā dienā skolā mums vajadzēja būt 8:00.  Katra valsts iepazīstināja ar sevi. Pēc neliela koncerta un dāvanām mūs sadalīja grupās un parādīja skolu un boksa treniņu. Pēc tam bija iespēja piedalīties riteņbraukšanas sacensībās un parādīt savas prasmes. Labākais laiks starp visiem dalībniekiem - Andrejam! Sacensību beigās katrs ieguva medaļu. Pēc tam devāmies uz ēdnīcu, lai paēstu pusdienas. Tad noskatījāmies filmu. Pēc filmas mums bija brīvais laiks. Vēlāk devāmies uz alus darītavas muzeju, kur varējām ielūkoties alus tapšanas vēsturē. Vakarā mēs visi kopā ēdām picu picērijā un pēc tam devāmies uz naktsmītnēm.
Nākamajās dienās sagaidāmas vēl daudzas un dažādas aktivitātes, kas vienos projektā iesaistītos skolēnus un skolotājus




Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru