ceturtdiena, 2018. gada 26. aprīlis

"Cycling Against Bullying" Grieķijā

      Šī gada 22. aprīli skolēnu grupa kopā ar skolotājiem devās uz antīko Grieķiju. Ceļu mērojām cauri Ukrainas pilsētai Kijevai, vakarā nonākot galvaspilsētā Atēnās.
      Pirmo dienu pavadījām ieskatoties vietējo ikdienā. Nākamajā rītā mūs sirsnīgi sagaidīja grieķu skolotāji un kopā ar viņiem satikām skolēnu grupas no Turcijas, Polijas un Itālijas. Kā arī mēs izstaigājām Grieķijas šarmanto un teiksmaino galvaspilsētu, tikai jau no pretējās puses, kura ar savu dažādību, vēsturiskiem un mitoloģiskiem stāstiem apbūra mūs. Kopā ar gidu devāmies uz slaveno Akropoli, noklausoties stāstus par katru no Grieķijas mitoloģijas dieviem un apskatoties vienu no antīkākajām vietām visā pasaulē.
      Nākamajā dienā bija Erasmus + projekta atklāšanas ceremonija - svētku koncerts, spēles. Pēc svinīgā pasākuma, Thermo pilsētas domes telpās, devāmies apskatīt Myrtia Monastery klosteri, kā arī izbaudijām vietējo virtuvi Tričonida ezera krastā.
      Erasmus+ Cycling Against Bully projekta noslēguma ciemošanās pēdējā valstī ir klāt, bet kamēr esam šeit darbs turpinās, jaunas paziņas, jauni apskates mērķi mūs sagaida.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru