pirmdiena, 2019. gada 14. janvāris

Ziemassvētku labdarības akcija "Dāvināt prieku"

Decembrī 7. c klases rūķi palīdzēja skolā noorganizēt tradicionālo skolas Ziemassvētku labdarības akciju “DĀVINĀT PRIEKU!”. Akcijā ļoti aktīvi piedalījās 1. līdz 6. klases skolēni un viņu ģimenes, arī 8. a un 11. b klases skolēni. Noteikti vēl kāds bija nolicis dāvaniņu un klusi priecājās par savu labo darbu.
      Īpaši akcijā atkārtoti iesaistījās 4. c klases skolniece Monika Marta Neimane un viņas ģimene, uz skolu atnesot vairākus kilogramus konfekšu un “Selgas” cepumu.
                                             

       

8. decembrī uz akcijas noslēguma apdāvināšanu skolā tika aicināti mūsu skolas 17 skolēni. Rūķi bija sagatavojuši skaistus ielūgumus. Bērni bija ļoti priecīgi un pateicīgi, izvēlējās ko nu katrs – kancelejas preces, grāmatas, puzles, rotaļlietas u. tml., neaizmirsa arī dāvaniņas mazajiem brālīšiem un māsiņām.
      Kad mūsu skolas skolēni bija iepriecināti, 19. decembrī ciemojāmies arī mums kaimiņos esošajā Rīgas Sociālā dienesta teritoriālajā centrā “Daugava”. Ar jauko skolas busiņu aizvedām saldumus un citas dāvanas. Savukārt sociālie darbinieki apdāvināja 22 bērnus no daudzbērnu un trūcīgajām ģimenēm. Visiem bija liels prieks.

Paldies visiem – skolēniem, skolotājiem, vecākiem, kas kopīgi radīja Ziemassvētku brīnumu!!!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru